فاوینو
0

5 روش تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه کافی شاپی

طرز تهیه بهترین تارت توت فرنگی
بازدید 174
تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی

5 روش تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه کافی شاپی

برای تهیه تارت توت فرنگی می‌توان از انواع کراست‌های پایه و فیلینگ‌ها استفاده نمود. تارت توت فرنگی به روش‌های مختلفی از جمله: با بیسکوییت، فیلینگ خامه‌ای، فیلینگ پنیری، فرانسوی تهیه شده که هرکدام بسیار لذیذ و خوشمزه هستند. تارت در اصل مربوط به کشور فرانسه بوده اما به دلیل طعم دل‌چسبش به‌سرعت در سراسر جهان محبوب شد. تارت‌ها معمولاً به‌عنوان دسر یا پیش‌غذا سرو شده و استفاده از انواع میوه در آن موجب افزایش طرفداران آن گشته است.

توت فرنگی یکی از میوه‌های تابستانی بسیار دل‌فریب بوده و تارت توت فرنگی محبوب دل عاشقان توت فرنگی خواهد بود. تارت توت فرنگی یکی از تارت‌های لذیذ و همه‌پسند بوده که اگر با میوه تازه تهیه شود، خوشمزگی آن چند برابر خواهد شد. در صورتی که علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر درباره طرز تهیه تارت توت فرنگی هستید، تا انتهای این مقاله با سایت فاوینو همراه باشید.

طرز تهیه بهترین تارت توت فرنگی

طرز تهیه بهترین تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی چیست؟

تارت یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ بین‌المللی به‌شمار رفته که طرفداران بسیار زیادی دارد. تارت از خمیر به همراه انواع میوه و مواد دیگر تهیه خواهد شد. خمیر تارت از آرد و کره تشکیل شده و باید در فر پخته شود. این دسر هم به‌عنوان شیرینی و هم پیش‌غذا سرو خواهد شد. تارت‌ها به‌قدری خوشمزه و پرطرفدار هستند که برخی کشورها در صدد تهیه تارت مخصوص به خود برآمده‌اند.

اصالت تارت به کشور فرانسه بازخواهد گشت. تارت توت فرنگی یکی از دسرهای بسیار خوشمزه محسوب شده که به روش‌های مختلفی تهیه خواهد شد. توت فرنگی یکی از میوه‌های تابستانی پرطرفدار بوده و تارت توت فرنگی گزینه بسیار عالی برای طرفداران شیرینی و توت فرنگی به‌شمار خواهد رفت. تارت توت فرنگی معمولاً با کرم، خامه یا سس مخصوص تهیه شده و ترکیب هر یک از این مواد طعم بی‌نظیری را به شیرینی خواهد داد.

چگونه تارت توت فرنگی درست کنیم

چگونه تارت توت فرنگی درست کنیم

طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکوییت

از آنجا که تهیه خمیر تارت کمی دشوار است، بسیاری از افراد علاقه‌ای به پخت تارت ندارند. اما جالب است بدانید که تارت را می‌توان به‌راحتی و با پایه بیسکوییت تهیه کرد. برای تهیه تارت توت فرنگی با کراست بیسکوییت به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

مواد لازم جهت تارت توت فرنگی با بیسکوییت به شرح زیر است:
بیسکوییت پتی‌پور 300 گرم
کره ذوب‌شده 100 گرم
شیر ولرم 200 گرم
نشاسته ذرت 3 قاشق سوپ‌خوری
شکلات 120 گرم
خامه 50 گرم
شکر 65 گرم
پودر ژله توت فرنگی 1 بسته
آب جوش 100 گرم
شیر سرد 200 گرم
توت فرنگی به‌میزان لازم

برای تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه با کراست بیسکوییت باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا بیسکوییت‌ها را در غذاساز ریخته یا به کمک گوشت‌کوب به‌خوبی خرد کنید.
  2. بیسکوییت‌ها را در ظرفی ریخته و کره ذوب‌شده را به آن اضافه کنید.
  3. حالا این مواد را به‌خوبی مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
  4. بیسکوییت و کره را در قالب تارت ریخته و با استفاده از استکان یا قاشق آن را به قالب فشار دهید.
  5. قالب را در یخچال قرار داده تا مواد خود را بگیرد.
  6. برای تهیه فیلینگ شکلاتی، شیر را داخل قابلمه‌ای نچسب بریزید.
  7. نشاسته ذرت را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.
  8. پس از اینکه نشاسته به‌خوبی در شیر حل شد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  9. بعد از اینکه ترکیب کمی غلیظ شد، خامه را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا کرم یکدست شود.
  • حرارت را خاموش کرده و شکلات‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
  • ترکیب را با لیسک هم زده تا شکلات‌ها به‌خوبی ذوب شوند.
  • پس از اینکه مخلوط خنک شد، آن را روی بیسکوییت ریخته و مجدداً قالب را به مدت یک ساعت و نیم در یخچال قرار دهید.
  • پودر ژله را با نصف پیمانه آب جوش ترکیب کرده و سپس یک پیمانه شیر سرد را اضافه کنید.
  • پس از اینکه ژله کاملاً خنک شد، آن را روی لایه شکلاتی سفت شده ریخته و مجدد به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.
  • تارت آماده سرو است، از توت فرنگی، خامه فرم گرفته یا سس شکلات برای تزئین آن استفاده کنید.
طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکویت

طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکویت

طرز تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی

همان‌طور که در قسمت بالاتر مطالعه کردید، تارت یک شیرینی و دسر فرانسوی است که در اصل باید با خمیری به نام خمیر پفی فرانسوی یا خمیر پاف پاستری تهیه شود. در ادامه ابتدا طرز تهیه خمیر و سپس نحوه تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی به روش اصیل ارائه شده است.

طرز تهیه خمیر پاف پاستری:

برای تهیه خمیر پاف پاستری به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

مواد لازم جهت خمیر پاف پاستری به شرح زیر است:
کره خنک و بی‌نمک 225 گرم
آرد 190 گرم
آب یخ 3 قاشق غذاخوری
نمک 5/1 گرم
سرکه سیب 4/3 قاشق غذاخوری
وانیل  1 قاشق چای‌خوری
شکر 65 گرم
پودر ژله توت فرنگی 1 بسته
آب جوش 100 گرم
شیر سرد 200 گرم
توت فرنگی به‌میزان لازم

برای تهیه خمیر پاف پاستری مطابق دستور زیر عمل کنید:

  1. آرد و نمک را در کاسه همزن ریخته و خوب ترکیب کنید.
  2. کره خنک را به مکعب‌های کوچک تقسیم کرده و داخل کاسه همزن بریزید.
  3. آرد و کره را کمی با دست مخلوط کرده و سپس به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. پس از 20 دقیقه کاسه همزن را به دستگاه متصل کرده و 1 تا 5/1 دقیقه آن را با سرعت کم مخلوط کنید.
  5. آب، یخ و سرکه را با هم ترکیب کرده و به کاسه اضافه و 15 ثانیه دیگر هم بزنید.
  6. روی میز کار کمی آرد پاشیده و ترکیب خمیری را با وردنه روی آن پهن کنید.
  7. به کمک قلم‌مو آرد اضافی را از سطح خمیر پاک کرده و دو طرف بیرونی خمیر را به شکل مساوی به سمت داخل بگردانید.
  8. چند بار این کار را تکرار کرده و سپس خمیر را به کیسه فریزر منتقل کنید.
  9. خمیر را به مدت 25 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  • پس از این مدت دوباره روی سطح کار آرد پاشیده و مانند بار اول خمیر را پهن کرده و دوباره مرحله 7 را تکرار کنید.
  • باز هم خمیر را در فریزر قرار داده و پس از 25 دقیقه، مجدداً عملیات پهن و تا کردن آن را تکرار کنید.
  • پس از اینکه سه بار این کار را انجام دادید خمیر را حداقل 1 و حداکثر 48 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • در نهایت خمیر پاف پاستری شما آماده است.

* در صورتی که دستگاه همزن ندارید، از دست یا چنگال برای هم زدن مواد استفاده کنید، فقط توجه داشته باشید که خمیر نباید با گرمای دست تماس پیدا کند، در نتیجه فقط از نوک انگشتانتان برای هم زدن و ترکیب کردن مواد استفاده کنید.

* این خمیر به مدت 6 هفته در فریزر قابل نگهداری است.

تارت توت فرنگی دونفره

تارت توت فرنگی دونفره

طرز تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی اصیل

برای تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی اصیل به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم جهت تارت توت فرنگی فرانسوی به شرح زیر است:
خمیر پاف پاستری 1 ورق
توت فرنگی 200 گرم
شکر 100 گرم
کره 50 گرم
خامه فرم گرفته برای تزئین 150 گرم

برای تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. فر را با دمای 190 درجه روشن کنید تا گرم شود.
  2. خمیر و کره را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.
  3. خمیر را با وردنه باز کرده و آن را به قطر 25 سانت و ضخامت 2 میلی‌متر باز کنید.
  4. به کمک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
  5. یک نی یا سیخ چوبی را وارد توت فرنگی کرده تا برگ‌های آن برداشته و سیخ و همچنان در توت فرنگی بماند.
  6. در تابه بزرگی شکر ریخته و حرارت را کم کنید تا کاراملی شود.
  7. پس از ذوب شدن شکر، کره را به آن اضافه کنید.
  8. توت فرنگی را به ترکیب شکر و کره اضافه کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه هم بزنید.
  9. کف قالب تارت را با کمی کره چرب کرده و توت فرنگی‌ها را در آن بچینید.
  • شربتی که در تابه باقی مانده را روی توت فرنگی‌ها ریخته و خمیر پاف پاستری را روی آن‌ها پهن کنید.
  • قالب را به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
  • سپس اجازه دهید 2 ساعت استراحت کرده و کاملاً خنک شود.
  • قالب تارت را درون یک بشقاب برگردانید و برش بزنید.
  • در صورت تمایل از خامه برای تزئین استفاده نمایید.
تارت توت فرنگی با کرم کاستارد

تارت توت فرنگی با کرم کاستارد

طرز تهیه تارت توت فرنگی بدون فر

در صورتی که از طرفداران تارت توت فرنگی هستید اما به فر دسترسی ندارید، باید از دستور تارت توت فرنگی با بیسکوییت استفاده نمایید. در این صورت تنها کافی است کراست بیسکویتی را چند ساعت در یخچال قرار داده و کرم به‌همراه توت فرنگی را روی آن بریزید تا تارت خوشمزه شما آماده شود. دستور تهیه تارت توت فرنگی با بیسکوییت در بخش‌های بالاتر ارائه شده است.

طرز تهیه تارت توت فرنگی شف طیبه

اگر اهل فضای مجازی باشید بی‌شک نام شف طیبه را در بین آشپزان معروف شنیده‌اید. شف طیبه از آن دسته افرادی است که باید با خیالی آسوده دستورهای غذایی‌اش را امتحان کنید، در ادامه به ارائه طرز تهیه تارت توت فرنگی به سبک شف طیبه پرداخته شده است.

بهترین تارت توت فرنگی

بهترین تارت توت فرنگی

مواد لازم برای خمیر تارت توت فرنگی به سبک شف طیبه

مواد لازم جهت خمیر تارت توت فرنگی به شرح زیر است:
زرده تخم‌مرغ 1 عدد
آرد 125 گرم
آب خیلی سرد 30 میلی‌لیتر
نمک 4/1 گرم
کره 115 گرم
عصاره وانیل  1 قاشق چای‌خوری
شکر 75 گرم

دستور خمیر تارت توت فرنگی شف طیبه

  1. ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده و زرده را در یک ظرف بریزید.
  2. آب سرد و وانیل را به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا بافت تخم‌مرغ از لختی بیفتد.
  3. آرد، شکر و نمک را در ظرفی ریخته و به کمک چنگال خوب هم بزنید.
  4. کره را به قطعات کوچک نیم سانت تقسیم کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
  5. مواد را به کمک همزن یا غذاساز هم بزنید تا تکه‌های خمیری کوچکی به دست بیاید.
  6. مخلوط آرد را به تخم‌مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر آماده شود.
  7. روی سطح کار آرد پاشیده و خمیر را به شکل چانه درآورید.
  8. روی آن را پوشانده و اجازه دهید به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال استراحت کند.
  9. روی سطح کارتان آرد پاشیده و خمیر را به‌صورت دایره با قطر 40 سانتی‌متر پهن کنید.
  • خمیر را در قالب قرار داده و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
  • قالب را به مدت 25 دقیقه در فری که از قبل با دمای 170 سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید.
  • پس از پخت کامل اجازه دهید خمیر خنک شود.
تارت توت فرنگی با ژله

تارت توت فرنگی با ژله

مواد لازم برای تهیه فیلینگ پنیری

مواد لازم جهت فیلینگ پنیری به شرح زیر است:
پنیر خامه‌ای 450 گرم
خامه غلیظ 45 میلی‌لیتر
عصاره وانیل 2 قاشق چای‌خوری
شکر 220 گرم
توت فرنگی 500 گرم
ژله 80 گرم

نحوه آماده‌سازی فیلینگ پنیری

  • ابتدا پنیر خامه‌ای، خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن هم بزنید.
  • شکر را کم کم اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شوند.
  • بدون اینکه تارت را از قالب خارج کنید، فیلینگ را در آن بریزید.
  • توت فرنگی‌ها را برش زده و روی فیلینگ بریزید.
  • ژله با طعم دلخواه را در ظرفی ریخته و به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.
  • به کمک یک فرچه ژله را روی توت فرنگی‌ها بمالید اجازه دهید 1 تا 6 ساعت در یخچال استراحت کند.
  • سپس تارت را از قالب خارج کرده و میل نمایید.

طرز تهیه تارت توت فرنگی با ژله

اگر طعم ژله برایتان لذت‌بخش است، شک نکنید که از تهیه تارت توت فرنگی با ژله هم رضایت کافی خواهید داشت. برای تهیه این تارت با ژله کافی است طبق دستور گفته شده در بخش تارت توت فرنگی با بیسکوییت استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که ژله یا پودینگ طعم‌دهنده بوده و در هر یک از دستورها می‌توان از آن استفاده کرد. کافی است پس از اضافه کردن کرم‌های داخلی تارت، یک ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوست دارید را آماده و روی کرم بریزید و سپس دسر خود را با خامه یا توت فرنگی تزئین کنید.

تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور

تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور

سؤالات متداول

در این بخش از مقاله به پرسش‌های احتمالی شما در رابطه با نحوه تهیه تارت توت فرنگی پاسخ خواهیم داد. در صورت مطالعه مقاله و شکل‌گیری سؤال جدید، آن را از بخش نظرات همین مطلب با ما در میان گذاشته تا جواب مناسب خود را دریافت نمایید.

نکات مهم در دستور پخت تارت توت فرنگی

نکته مهم در تهیه تارت توت فرنگی استفاده از مواد اولیه مرغوب است. بهتر است توت فرنگی نیز تازه باشد. نکته دوم اینکه به هیچ وجه خمیر نباید با گرمای دست شما تماس برقرار کند، در نتیجه بهتر است از همزن یا نوک انگشتانتان برای تهیه خمیر تارت استفاده کنید. نکته پایانی این است که تارت باید به­خوبی خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.

چطوری تارت توت فرنگی کافی­شاپی درست کنم؟

برای تهیه تارت توت فرنگی کافی‌شاپی می‌توان از دستوراتی که در قسمت بالا گفته شد استفاده کنید. تمامی دستورات عالی و خوشمزه هستند.

خوشمزه‌ترین تارت توت فرنگی کدومه؟

بی‌شک تمام انواع تارت‌ توت فرنگی لذیذ و خوشمزه هستند، اما اگر به دنبال تارتی با طعم اصلی هستید، بهتر است دستور تارت توت فرنگی فرانسوی را امتحان کنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر