فاوینو
0

جراحی بینی با لیزر حقیقت دارد؟

بازدید 111

جراحی بینی با لیزر ، بنر تبلیغاتی که شاید شما نیز بعنوان یکی از داوطلبین جراحی بینی در زمان سرچ برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این فرایند زیبایی با آن روبرو شده باشید. امروزه همه ما شاهد پیشرفت های چشمگیری در تکنولوژی نانو هستیم که با سرعتی قابل توجه در مسیر حرکت خود رو به پیشرفت است. حضور این تکنولوژی در شاخه های مختلف از جمله شاخه پزشکی و جراحی نیز انکارناپذیر بوده و حتی برخی از کاربردها و قابلیت های این فناوری را می توان چیزی شبیه به معجزه تلقی کرد. لیزر کاربردهای وسیعی در جراحی های زیبایی نیز داشته و تاثیرات قابل ملاحظه ای را در درمان مشکلات پوستی خلق نموده است. اما سهم این تکنولوژی در حوزه جراحی زییایی بینی چقدر بوده است؟ آیا این تکنولوژی توانسته رقیبی برای دستان هنرمند و ذهن خلاق جراح بینی باشد که با مانور انگشتان خود بر روی قطعه های غضروفی و استخوانی مینیاتوری بینی بیمار، تابلویی را ترسیم کند که نگاه ها را به خود خیره نماید؟ چنانچه به عنوان یک متقاضی جراحی بینی به دنبال دستیابی به اطلاعات جامعی از پروسه هستید ، بر روی لینک ، کلیک کنید.

جراحی بینی با لیزر

یکی از عللی که با آمدن نام لیزر ، سریعا همه مشتاق انجام پروسه می شوند ، این است که این تکنولوژی توانسته در حوزه های مختلف کاربرد بسیار مثبتی داشته باشد ، ایمنی فرایند را افزایش دهد و دقت انجام کار را بالا ببرد ؛ اما در خصوص عمل کردن دماغ نیز می توان به کاربرد لیزر تکیه کرد ؟

کاربرد لیزر در عمل بینی

جراحی بینی صرفنظر از اجرای آن با تکنیک باز یا بسته، فرایندی است که با ایجاد برش های داخلی و خارجی در بینی و دسترسی به چارچوب این اندام به اصلاح ایرادات و ناهنجاری های داخلی می پردازد که شکل ظاهری بینی را بد شکل کرده است. اجرای این تغییرات و اصلاحات، مستلزم دستکاری چارچوب داخلی بینی از قبیل تراش دادن، سوهان کشیدن، پیراستن و حتی شکستن استخوان های ظریف بینی برای قرار دادن آنها در موقعیت جدید و نهایتاً شکل دادن به بینی و نیز بهبود کیفیت عملکرد آن است.

منطقی است از این توضیحات هر چند ابتدایی بتوان نتیجه گیری کرد که اعمال چنین تغییراتی جز در سایه دخالت دست ، به روش دیگری  قابل اجرا نیست. البته نمی توان در این میان، سهمی برای مشارکت لیزر در جراحی بینی قابل نشد. این تکنولوژی برای ایجاد برش ها در حین جراحی مورد استفاده قرار می گیرد. به واسطه دخالت لیزر، می توان برش ها را با دقت و ظرافت بیشتر و نیز خونریزی کمتر ایجاد نمود. علاوه بر استفاده در ایجاد برش، این فناوری با تاثیرات ناشی از طول موج های ویژه خود، بر روی انواع سلول های پوست بینی اثر گذاشته و با از بین بردن ضایعات پوستی بدون آسیب زدن به بافت های مجاور، در بهبود کیفیت پوست موثر واقع می شود.

رفع لکه های پوستی و کاهش اسکار و نیز درمان حفره ها و سوراخ های باز روی پوست بینی از جمله کاربردهایی است که می توان از لیزر در بهبود نتیجه نهایی رینوپلاستی بهره برد؛ ولی د رزمینه تغییر در بافت غضروفی و استخوانی بینی، نمی توان انتظاری از این تکنولوژی داشت.

در حال حاضر، به دلیل پر طرفدار بودن بازار تقاضا برای جراحی کردن بینی، متاسفانه تکنولوژی لیزر به ابزاری برای برجسته کردن بنرهای تبلیغاتی از قبیل جراحی بینی با لیزر و سایر عناوین با محتوای مشابه، با هدف به دام انداختن متقاضیان عمل بینی تبدیل شده است و به دلیل نا آگاهی درباره پروسیجر جراحی زیبایی بینی، برخی تحت تاثیر این دست تبلیغات قرار گرفته و با این تصور غلط که جراحی بینی با لیزر امکان پذیر بوده و می تواند نتایج مورد نظر را برایشان خلق کند، قربانی افراد سودجو می شوند.

توصیه دکتر مهدی صابری ، جراح بینی به بیماران عزیز داوطلب عمل بینی این است که قبل از هر گونه اقدام، دامنه آگاهی خود را با رجوع به منابع قابل اعتماد در خصوص این پروسیجر زیبایی بالا ببرند تا با تجهیز خود به سلاح آگاهی، به مبارزه با بنرهای تبلیغاتی سودجویانه بپردازند و سلامت و ایمنی خود را به راحتی، هدف حملات آنها قرار ندهند.

آیا در آینده کارکرد لیزر در جراحی بینی افزایش پیدا می کند ؟

با توجه به سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی نمی توان جواب مثبت یا منفی را به طور قطع به این پرسش داد. اما با یک نگاه اجمالی به روند پیشرفت ، می توان انتظار داشت در آینده ای نه چندان دور ، این فناوری به حوزه راینولوژی نیز ورود پیدا کند و تغییرات مثبتی را به وجود آورد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر