آشپزیترفند

8 روش طرز تهیه تارت سیب در حالت های مختلف

فهرست مطلب

8 روش طرز تهیه تارت سیب در حالت های مختلف

برای تهیه تارت سیب می‌توان از انواع مواد غذایی و افزودنی‌ها استفاده نمود. ترکیب سیب با دارچین و گردو طعم بسیار عالی و لذیذی ایجاد خواهد کرد. تارت سیب انتخابی بسیار عالی برای پذیرایی از دوستان و خانواده در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به‌شمار خواهد رفت. از تارت می‌توان بدون اضافه کردن شکر به‌عنوان پیش‌غذا نیز استفاده نمود. این شیرینی اصالتاً به کشور فرانسه تعلق داشته و به دلیل سادگی پخت و خوشمزگی، کم کم در سراسر جهان به محبوبیت رسید.

تارت سیب از خمیر و سیب تهیه خواهد شد. خمیر تارت را می‌توان در خانه تهیه نمود و یا از خمیرهای آماده هزارلا استفاده کرد. تارت سیب یکی از محبوب و معروف‌ترین تارت‌های سراسر جهان است که بسیار لذیذ بوده و ظاهر فریبنده‌ای دارد. در صورتی که علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر درباره طرز تهیه تارت سیب هستید، تا انتهای این مقاله با بلاگ آموزش کافی شاپ سایت دانش و مهارت همراه باشید.

تهیه تارت سیب
تهیه تارت سیب

معرفی تارت سیب

تارت یک نوع شیرینی است که از خمیر، میوه و مواد تشکیل‌دهنده دیگر تهیه خواهد شد. تارت‌ها در قالب‌هایی با اندازه‌های مختلف پخته‌شده و روی آن‌ها معمولاً با موادی مانند: میوه‌ها و کرم کاستارد پر خواهد شد. اغلب از تارت به‌عنوان یک غذای سبک یا پیش‌غذا استفاده خواهند کرد، البته در این مورد هیچ ماده شیرینی به آن اضافه نکرده و در عوض آن‌ها را با مواد غذایی چون: میگو، خاویار و ماهی پر خواهند کرد.

تارت‌ها اصالت فرانسوی داشته و برخی معتقدند این شیرینی از “پای” برگرفته شده است. خمیر تارت معمولاً از موادی مانند: آرد، کره یا روغن، شکر، نمک، آب و اسانس‌هایی مثل: وانیل تهیه خواهد شد. تارت‌ها از شیرینی‌های بین‌المللی محسوب شده و حتی برخی کشورها، تارت مخصوص به خود را دارند. تارت سیب یکی از معروف‌ترین تارت‌های سراسر جهان بوده و تهیه تارت سیب کاری نسبتاً آسان و دل‌نشین است.

انواع پخت تارت سیب

تهیه تارت سیب به روش‌های مختلف و با استفاده از افزودنی‌های متفاوتی انجام خواهد شد. این تارت بسیار خوش‌طعم بوده و بعلاوه ظاهری بسیار زیبا و دل‌فریب دارد. هر کس برای یک‌بار این تارت را بچشد قطعاً برای تهیه تارت سیب وسوسه خواهد شد. تارت سیب را می‌توان در فر، مایکروفر یا تستر تهیه نمود. طرز تهیه تارت سیب در هر یک از این روش‌ها یکسان و مشابه است، تنها تفاوت موجود در درجه و زمان تهیه تارت سیب خواهد بود.

در تهیه تارت سیب از ادویه‌ها و افزودنی‌های متفاوتی چون: دارچین و گردو استفاده خواهد شد. این دو ماده غذایی فواید بسیاری داشته و ترکیب آن‌ها با سیب طعم بی‌نظیری را ایجاد خواهد کرد. همچنین می‌توان تارت سیب را با خمیر مخصوص هزارلا تهیه کرد، در صورت استفاده از خمیر هزارلا روند تهیه تارت سیب سریع‌تر و آسان‌تر پیش خواهد رفت.

طرز تهیه تارت سیب در مایکروفر

طرز تهیه تارت سیب آن نسبتاً آسان بوده و در انواع وسایل گرمایشی مانند: فر، مایکروفر، تستر یا سولاردوم قابل پخت است. این تارت طعمی بسیار بی‌نظیر داشته و هرکس یک‌بار آن را بخورد بی‌شک به یکی از طرفداران آن تبدیل خواهد شد. تارت سیب در مایکروفر با دمای خاصی پخته خواهد شد و باید به زمان پخت آن نیز توجه شود.

مواد لازم برای تهیه تارت سیب خوشمزه در مایکروفر

برای تهیه تارت سیب خوشمزه در مایکروفر به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم
کره یا مارگارین یک پیمانه
تخم‌مرغ دو عدد
پودر قند یک و نیم پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
ماست دو قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای داخل تارت به شرح زیر است:

مواد لازم
سیب چهار عدد
شکر نصف پیمانه
دارچین یک قاشق چای‌خوری
گردو خردشده نصف پیمانه
کره یک قاشق غذاخوری

برای تهیه تارت سیب خوشمزه در مایکروفر به صورت مرحله به مرحله

مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا سیب‌ها را پوست بکنید.
  2. یک حبه قند را خرد کرده و به همراه سیب‌ها داخل تابه‌ای بریزید.
  3. کره و شکر را به تابه اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا زمانی که آب سیب جمع شود.
  4. پس از خشک شدن از روی حرارت برداشته و دارچین و گردو اضافه کنید.
  5. در یک کاسه بزرگ و گود آرد، پودر قند، بیکینگ‌پودر و وانیل ریخته و آن‌ها را با قاشق ترکیب کنید.
  6. وسط آرد را باز کرده و تخم مرغ، کره و ماست را به‌آرامی در آن بریزید.
  7. کم کم آرد را از سمت دیواره‌ها آرد را به خورد مواد دهید.
  8. خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  9. سپس مقداری از خمیر را برای روی تارت کنار گذاشته و مابقی را با وردنه پهن کرده و کف قالب تارت قرار دهید.
  10. مواد آماده سیب را روی خمیر پهن کنید.
  11. باقی مانده خمیر را به هر شکلی که دوست دارید درآورده و روی مواد بگذارید.
  12. روی خمیر را زرده تخم‌مرغ مالیده و در مایکروفر با کانوکشن 170 درجه قرار دهید.
  13. پس از 30 الی 45 دقیقه و طلایی شدن رومال، تارت خوشمزه شما حاضر است.
تهیه تارت سیب
تهیه تارت سیب

دستور پخت تارت سیب و دارچین کافی شاپی

مواد لازم برای تهیه تارت سیب و دارچین لذیذ به شرح زیر است:

 

مواد لازم
آرد دو پیمانه
شکر دو پیمانه
کره یا مارگارین نصف پیمانه
بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چای‌خوری

مواد میانی تارت سیب و دارچین به‌صورت زیر است:

 

مواد لازم
سیب 4 عدد
شکر سفید یا قهوه‌ای  1 قاشق سوپ‌خوری
کره  20 گرم
دارچین 1 قاشق غذاخوری
هل 1 قاشق چای‌خوری

مراحل طرز تهیه تارت سیب و دارچین

برای تهیه تارت سیب و دارچین مراحل زیر را طی کنید:

  1. اول همه مواد را در محیط اتاق قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
  2. کره نرم شده، وانیل و شکر را اول همراه با قاشق یا چنگال و سپس با همزن برقی به‌خوبی و به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
  3. تخم‌مرغ را اضافه کرده و 2 دقیقه هم بزنید و کنار بگذارید.
  4. آرد و بیکینگ‌پودر را ترکیب کرده و الک کنید.
  5. حالا مواد آردی را به‌آرامی روی ظرف تخم‌مرغ و کره الک کنید تا خمیر جمع شود، از لیسک برای جمع‌کردن خمیر استفاده کنید.
  6. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
  7. در طول مدت استراحت خمیر در یخچال، سیب‌ها را پوست گرفته و رنده درشت کنید.
  8. کره را داخل تابه انداخته تا ذوب شود.
  9. سیب‌ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا آب سیب کشیده شود.
  10. دارچین و هل را اضافه کرده و هم بزنید.
  11. تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
  12. خمیر را از یخچال خارج کرده و یک‌سوم آن را جدا کنید.
  13. مابقی خمیر را به کمک وردنه پهن کرده و داخل قالب پهن کنید.
  14. مواد میانی خنک شده را روی خمیر ریخته و خوب صاف کنید.
  15. بخشی از خمیر که کنار گذاشتید را نواری برش زده و روی قالب بگذارید.
  16. مواد را در فری که از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه و به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
  17. پس از خنک شدن تارت، کمی پودر قند روی آن الک کنید.

* هنگام جمع‌کردن خمیر به‌هیچ‌وجه از دست استفاده نکنید، زیرا خمیر نباید گرمای دست را حس کند، در صورت لزوم فقط با نوک انگشت خمیر را جمع کنید.

* حتماً پس از خنک شدن تارت را از قالب خارج کنید.

* از کاغذ روغنی یا قالب تارت مخصوص با کف جداشونده استفاده کنید تا تارت به‌راحتی خارج شود.

طرز تهیه تارت سیب فرانسوی به شکل گل رز

تارت سیب را می‌توان به شکل گل رز تهیه نمود، این تارت ظاهر واقعاً زیبایی دارد. شاید فکر کنید تهیه این تارت کاری دشوار است اما اصلاً نگران نباشید. زیرا طرز تهیه تارت سیب به شکل گل رز بسیار ساده و راحت‌تر از چیزی است که فکرش را کنید. از این تارت زیبا می‌توان در مهمانی‌ها و دورهمی­های دوستانه استفاده کرد، شک نکنید همه را شگفت‌زده خواهید کرد. جهت یادگیری تارت سیب فرانسوی به شکل رز همراه ما باشید.

تهیه تارت سیب
تهیه تارت سیب

مواد لازم برای خمیر تارت سیب  به شکل  گل رز

عنصر اصلی برای تهیه تارت سیب، خمیر آن است. البته که خمیر همه تارت‌ها با مواد مشابه‌ای تهیه خواهند شد، اما با ترکیب و تغییر مواد میانی تارت، طعمی لذیذتر خواهید داشت. برای تهیه خمیر تارت به شکل گل رز به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم
آرد همه‌کاره  200 گرم
نمک نصف قاشق چای‌خوری
کره گیاهی 50 گرم
تخم‌مرغ 1 عدد
سیب قرمز به‌اندازه کافی
شکر 2/1 پیمانه
پودر دارچین برای روی خمیر به مقدار لازم
کره برای روی خمیر به مقدار لازم
شکر برای روی خمیر به مقدار لازم
شور و شوق آشپزی به‌میزان زیاد

طرز پخت و پخت تارت سیب فرانسوی به شکل گل رز

  1. ابتدا داخل ظرفی کوچک ماست، تخم مرغ و شکر را ریخته و با قاشق هم بزنید.
  2. نمک و آرد را ترکیب کرده و داخل ظرفی دیگر الک کنید.
  3. کره را به مواد آردی افزوده و مواد را با نوک انگشتان ورز دهید.
  4. مخلوط تخم مرغ و ماست را به آرد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
  5. با نوک انگشت مواد را ورز دهید تا زمانی که به دستتان نچسبد.
  6. وقتی خمیر نرم و یکدست شد، آن را داخل نایلون ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
  7. روی سطح کار آرد ریخته و خمیر را روی آن قرار دهید.
  8. کمی آرد روی خمیر ریخته و آن را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر صاف کنید.
  9. خمیر را به شکل مستطیل و با طول 20 الی 30 سانت و عرض 2.5 سانت برش بزنید.
  10. سیب‌ها را شسته و پس از خشک شدن از وسط نصف کنید.
  11. هسته سیب‌ها را جدا کرده و آن‌ها را برش‌های نازک بزنید.
  12. مقداری از سیب‌ها را از قسمت بالای خمیر روی هم بچینید، به‌صورتی که قسمتی از سیب از بالای خمیر بیرون باشد.
  13. مقداری کره آب شده، شکر قهوه‌ای و پودر دارچین را ترکیب کرده و با یک قلم‌مو، قسمت پایین و خالی خمیر را به آن آغشته کنید.
  14. خمیر را کمی بالاتر از قسمت برش خورده سیب، تا کنید.
  15. خمیر را رول کرده تا تارت به شکل گل رز در بیاید.
  16. با باقیمانده خمیر هم همین کار را انجام داده تا خمیر و سیب‌ها تمام شوند.
  17. حال قالب کاپ کیک را کمی چرب کرده و آرد پاشی کنید، آرد اضافی را از قالب خارج کنید.
  18. تارت‌ها را داخل قالب قرار داده و مقداری کره روی آن بمالید تا پس از پخت خوشمزه‌تر شود.
  19. قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه و با حرارت 180 درجه قرار دهید.

* پس از 15 دقیقه تارت‌ها را چک کنید، وقتی روی تارت‌ها طلایی شد، تارت‌ها آماده است.

* اجازه دهید تارت‌ها کمی خنک شوند سپس آن‌ها را از قالب درآورید.

* برای تزئین کمی پودر قند روی تارت‌ها الک کنید.

طرز تهیه کیک تارت سیب و گردو

برای تهیه تارت سیب و گردو به مواد زیر نیاز دارید:

 

مواد لازم
آرد 300 گرم
زرده تخم‌مرغ 1 عدد
مرغ 300 گرم
کره 160 گرم
نمک  نصف قاشق چای‌خوری
پودر قند 5 قاشق غذاخوری
آب سرد 4 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری

مواد لازم جهت تهیه فیلینگ تارت سیب و گردو

 

مواد لازم
سیب 5 عدد
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
گلاب نصف قاشق چای‌خوری
گردو خردشده 2 قاشق غذاخوری
شکر  5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تارت سیب و گردو

  1. کره را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  2. آرد و نمک را مخلوط کرده و بگذارید در یخچال خوب خنک شود.
  3. آب را نیز در فریزر قرار داده تا به‌خوبی خنک شود.
  4. آرد را از یخچال بیرون آورید و به کمک همزن یا چنگال با کره ترکیب کنید.
  5. این مواد را ترکیب کنید تا بافت آن به‌صورت خرده‌نان شود.
  6. اکنون زرده تخم‌مرغ، پودر قند و وانیل را اضافه و ترکیب کنید تا منسجم شود.
  7. در این مرحله اگر خمیر خوبی به دست نیامد، آب را از فریزر خارج کرده و قاشق قاشق به خمیر اضافه بیافزایید تا خمیر منسجم شود. توجه داشته باشید که آب را یکجا اضافه کنید.
  8. یک ساعت در یخچال به خمیر استراحت بدهید.
  9. سپس آن را به قطر 2 سانت باز کرده و به قالب خمیر منتقل کنید.
  10. به کمک یک چنگال، چند سوراخ در کف خمیر ایجاد کنید.
  11. برای مواد میانی، سیب را پوست کنده و قاچ کنید.
  12. سیب‌ها را با شکر روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده شود، پودر دارچین، گلاب و گردو را هم اضافه کرده و سپس اجازه دهید به‌خوبی خنک شود.
  13. مواد را روی خمیر قرار داده و اضافه‌های خمیر را به‌صورت نواری برش داده و روی مواد قرار دهید.
  14. برای رومال تارت از زعفران و زرده تخم‌مرغ استفاده کنید.
  15. دوباره تارت را ده دقیقه در یخچال و سپس به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 170 درجه قرار دهید.
  16. برای تزئین می‌توان از: پودر قند، پودر گل سرخ، پودر پسته، خلال پسته یا مروارید خوراکی استفاده کرد.

طرز تهیه تارت سیب با خمیر هزارلا

برای تهیه تارت سیب می‌توان از خمیر هزارلا استفاده نمود. در این روش ابتدا خمیر هزارلا را به قطعاتی به‌اندازه 10 سانتی‌متر برش زده و به کمک چنگال، سوراخ‌هایی روی آن ایجاد کنید. سپس دو عدد زرده را با کمک چنگال هم زده و با یک قلم‌مو روی خمیر بمالید. حالا خمیرها را با فاصله کف سینی فر بچینید. مواد میانی را مطابق معمول با سیب و مواد دیگر آماده کرده و سیب‌ها را روی خمیر بچینید.

سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه و به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا تارت‌ها آماده شوند. حال باید اجازه دهید تارت‌ها به‌خوبی خنک شوند، سپس آن‌ها را از سینی جدا کنید. برای تزئین این شیرینی خوشمزه مقداری پودر قند روی آن الک کنید. این شیرینی را می‌توان به همراه چای، شیر، قهوه و انواع دمنوش در مهمانی‌ها سرو کرد.

پخت تارت سیب ترکیه‌ای

طرز تهیه تارت سیب ترکیه‌ای درست مانند تارت سیب و دارچینی است که در بخش‌های بالاتر مطالعه کردید. تنها تفاوت موجود این است که برای پخت تارت سیب ترکیه‌ای بیشتر از قالب‌های کاپ کیکی استفاده شده و به صورت تک نفره سرو خواهد شد.

سؤالات متداول

در این بخش از مقاله به پرسش‌های احتمالی شما در رابطه با نحوه تهیه تارت سیب پاسخ خواهیم داد. در صورت مطالعه مقاله و شکل‌گیری سؤال جدید، آن را از بخش نظرات همین مطلب با ما در میان گذاشته تا جواب مناسب خود را دریافت نمایید.

تارت فرانسوی خوشمزه تره یا ترکیه‌ای؟

طعم این دو نوع تارت تفاوت زیادی با هم ندارد. در هر دو این تارت‌ها می‌توان از انواع میوه‌ها و اسانس‌ها استفاده نمود.

زمان پخت تارت سیب چقدره؟

زمان پخت تارت بسته به هر فر متفاوت است. اما زمان تقریبی پخت 25 الی 40 دقیقه است.

بهترین دستور پخت تارت سیب کدوم یکیه؟

دستورهایی که در بخش‌های بالایی گفته شد، همگی دستورهای امتحان شده و عالی از بهترین سرآشپزهای دنیا هستند. پس در تهیه تارت با این دستورها شک نداشته باشید.

بهترین دوره آموزشی انواع تارت در تهران کجاست؟

دوره آموزش کافی شاپ (باریستا و بارتندر) سایت دانش و مهارت محلی مناسب جهت یادگیری مراحل آماده‌سازی انواع نوشیدنی گرم ، سرد، شیرینی و تارت کافی‌شاپی خواهد بود. با حضور موفقیت‌آمیز در این کلاس‌ها شاهد افزایش اطلاعات علمی و توان عملی خود شوید. همچنین در کنار اخذ گواهینامه بین‌المللی دو زبانه از دانشگاه نورث وست، امکان دریافت وام 50 میلیون تومانی از سوی بانک مهر اقتصاد را نیز خواهید داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا