پخت برگر گیاهی برای گیاهخواران!
امروز میخوایم یه غذای خوب و خوشمزه برای گیاهخوارای عزیز آماده کنیم. باما باشید تا آموزش پخت برگر گیاهی نخود، سیب زمینی و پنیر رو براتون داشته باشیم. همچنین شما میتونین وارد صفحه ناهار چی بپزم؟! شام چی درست کنم! بشین و دستور غذاهای دیگه مونم ببینین.
مواد لازم برای پخت برگر گیاهی:
- روغن سه قاشق غذاخوری
- سیب زمینی سه عدد بزرگ پخته و له شده
- پنیر ۱۰۰ گرم
- نخود سه چهارم پیمانه آب پز شده
- پیاز یک عدد ریز خورد شده
- جو یک دوم پیمانه دوسر پخته شده
- زنجبیل و نمک به مقدار کافی
- فلفل چیلی سبز دو عدد خرد شده
- برگ گشنیز به مقدار کافی ریز خرد شده
- پودر زیره و فلفل تند هر کدام یک دوم قاشق چایخوری
- پودر چات ماسالا یک قاشق غذاخوری
آموزش آشپزی – شاید این مطلب هم بدردتون بخوره
طرز تهیه همبرگر گیاهی:
همه مواد اولیه به غیر از روغن را در یک ظرف بزرگ ریخته و مخلوط میکنیم.
چند بار چک میکنیم که نخودها به خوبی له و با مواد ترکیب شده باشد.
طعم ادویه های را چک کرده و در صورت نیاز اضافه میکنیم.
حالا ترکیب مواد غذایی ما آماده است و مواد ترکیب شده را به طور یکسان و مساوی تقسیم میکنیم.
یک تابه بزرگ برداشته و روغن در داخل آن گرم میکنیم. مواد را در داخل تابه گذاشته و حدود 10 دقیقه ای مواد ما سرخ و آماده خواهد شد.
برای رفتن روغن اضافه برگر گیاهی کافی است از یک دستمال تمیز استفاده کنیم تا روغن گرته شود.
برگر گیاهی را همراه گوجه، خیارشور، سبزیجات و دیگر موادی که دوست دارین داخل این ساندویج برگر باشه به همراه ادیه چات ماسالا و گشنیز سرو کنید. پیشنهاد میکنیم برای استفاده از طعم بهتر این برگر اونو به صورت داغ داغ بخورین و نوش جان کنید.
بلاگ تفریحی فاوینو محلی برای پیدا کردن جواب بازی های موبایلی، دستور پخت آشپزی، کد آهنگ پیشواز ایرانسل، آوای انتظار همراه اول، نکات حوزه سلامت و ترفندهای جالب مورد استفاده در زندگی روزانه شما در کنار بسیاری دیگر از عکس، متن و مناسبتی است.
فاوینو با ابتکاری نو توسط دو دوست قدیمی وارد عرصه ارائه خدمات مدنظر کاربران ایرانی شده و همواره از نظرات شما عزیزان در جهت بهبود سطح کیفی اطلاعات بهره خواهیم برد. سردبیری این بلاگ ایرانی با مهندس مصطفی ادهم نژاد بوده و مهندس احمدی نیز بخش سئو فاوینو را بر عهده دارد. همچنین سایت بوفچه برادر کوچک فاوینو بوده و منتظر حضور گرم شما در آن بلاگ نیز هستیم.