» خانه » آشپزی » ذرت مکزیکی خونگی رو چطور بپزم؟

ذرت مکزیکی خونگی رو چطور بپزم؟

در روزهای کرونایی که بیرون رفتن و خرید تنقلات غیر بسته بندی از بیرون کار ریسکی بوده ودیگر مثل قبل نمیتوان خیلی از خوراکی های خوشمزه بیرون رو با تمام میل و لذت خورد میتونیم همه شونو خونه درست کنیم. از جمله خوراکی های بیرون که خیلی طرفدار داره ذرت مکزیکی تند و آتیشی هستش که خیلیا هوادار این خوشمزه جان هستن. امروز با نحوه پخت ذرت مکزیکی اصل و خوشمزه در کنارتون هستیم. همینطور شما اگه خیلی پیگیر درست کردن خوراکی های فستفودی هم هستین میتونین از صفحه آرد سوخاری خانگی درست کنیم! آموزش درست کردن مواد اولیه ارزان رو هم یاد بگیرین.

مواد اولیه لازم برای درست کردن ذرت مکزیکی خونگی و خاص:

  • ذرت:                                                            ۵۰۰ گرم
  • قارچ:                                                             ۳۰۰ گرم
  • کره:                                                              ۲۰ گرم
  • سس مایونز:                                                     ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیرپیتزا:                                                        ۲۰۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام:   ۱قاشق چایی خوری
  • آبلیمو:                                                           ۱قاشق غذاخوری

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی :

اول از همه یه قابلمه مناسب بر میدارم وآب رو داخل جوش میاریم و بعد ذرت ها مونو داخل میریزم و نیم ساعت وقت میدیم بهش تا مغز پخت شه. بعد ابکش کردن ذرت میریم سراغ قارچ، قارچ رو خرد و همراه کره در حرارت بالا تفت میدیم. با زدن مقداری ابلیمو حین تفت دادن میتونیم قارچ ها رو سفید نگه داریم.

ذرت پخته شده و تمامی ادویه های مختلفی که داشتیم رو به قارچ اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. در این مرحله پنیر پیتزا و سس مایونز رو میریزیم داخل ظرف مون و باز هم عمل مخلوط کردن رو تا زمان ذوب شدن کامل پنیر پیتزا ادامه میدیم.

آرد سوخاری خانگی درست کنیم!
حتما بخوانید

خب حالا با خاموش کردن گاز و کشیدن ذرت مکزیکی خونگی پخته شده مون میتونیم با خیال راحت از اون لذت ببریم.

اگه از اون دسته از طرفداران غذای تند هستین میتونین فلفل های اضافه شده رو خودتون در حد ظرفیت خودتون مدیریت کنین تا همونی بشه که دلتون میخواد.

طرز تهیه ذرت مکزیکی
طرز تهیه ذرت مکزیکی
برچسب ها: