آشپزی

مرغ ژاپنی چطوری درست میشه؟

همواره پختن غذاهای جدید با مواد اولیه ای که همیشه در دسترس ما بوده میتواند انگیزه مناسبی برای ادامه آشپزی برای اعضایخانوادهوخود شخص آشپز ایجاد نماید. دید کلی ایرانیها از غذاهای کشورهای شرق آسیا مانند چین و کره و ژاپن، خوردن غذاهای مثله خفاش، سوسک ومار وعقرب و … است اما غذاهای مناسب زیادی نیز با در نظر گرفتن اداب و رسوم در کنار ذائقه ایرانیان نیز وجود دارد. غذای مرغ ژاپنی از ایندسته از غذاهای مناسب با فرهنگ ایران بوده که در این بخش برای شما عزیزان اماده کرده ایم. همچنینبرایشما دوستان که به دنبال دستورپخت غذاهای مختلف ایرانی و خارجی هستید می توانید بر روی لینک مشخص شده کلیک کنیدو آن ها را مشاهده نمایید.

غذای مرغ ژاپنی
غذای مرغ ژاپنی

مواد لازم برای مرغ ژاپنی:

ران مرغ پنج عدد
آب یک فنجان
سرکه بالزامیک نصف فنجان
سس سویا یک سوم فنجان
شکر دو و نیم قاشق غذاخوری
سیر یک حبه له شده
فلفل تند یک عدد سایز کوچک ( دانه های فلفل رو خارج کنید)

پختن ران مرغ ژاپنی:

پختن این غذا بسیار آسان بوده و نیاز به دقت بالا ندارد .

همه مواد را داخل قابلمه‌ای بریزید، مرغ‌ها را داخل آن قرار بدهید و روی حرارت زیاد قرار دهید.

اجازه بدهید تا جوش بیاید. سپس در قابلمه را ببندید شعله را ملایم کرده و حدود نیم ساعت بگذارید تا به آرامی مرغ ها بپزند.


تمامی کف های ایجاد شده در قابلمه رو برداشته و دور میریزیم و بعد شعله را زیاد کرده و مرغ‌ها را به طور مرتب ومکرر در مایع بچرخانید تا اطراف آن‌ها به صورت یکسان بپزند و مایع به سس چسبنده تبدیل شود.

بعد از انجام این کار به اندازه کافی مرغ‌ها را در ظرف سرو چیده و روی آن را با قاشق از سس آن بریزید

برای تزئین سیر و فلفل‌های داخل سس رو میتونین استفاده کنید یا روی آن‌ها را با مقداری کنجد و فلفل خرد شده و یا پیازچه‌ی خرد شده نمایی زیبا به این غذای خوشمزه اضافه کنید.

غذای مرغ ژاپنی
غذای مرغ ژاپنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا