آشپزی

خورش به آلو مجلسی چطور پخته میشه؟

یکی از غذاهای که همه ذائقه های ترش، شیرین و ملس پسند رو میشه راضی کرد، خورش به آلو هستش که در همه مدل های مدنظر میشه پختش. امروز میخوام حالت ملس به آلو رو براتون درست کنیم و شما میتونین با کم و زیاد کردن مقدار شکر، شیرینی خورشت رو کنترل کنین. برای دیدین بقیه دستور های پخت غذاها ( غذا چی بپزم؟ )هم میتونین وارد لینک مشخض شده بشین. خب بریم برای پخت غذا و مواد لازم.

برای پختن خورش به آلو به چه موادی نیاز داریم؟

  • پیاز                                                                   یک عدد سایز بزرگ
  • گوشت خورشتی                                                   ۲۵۰ گرم
  • استخوان دنده یا گردن                                             یک  تکه سایز متوسط رو به کوچیک
  • به                                                                      یک  عدد
  • آلو خورشتی                                                        ۱۰ الی ۱۵ عدد
  • زعفران دم کرده                                                    یک  قاشق غذا خوری
  • نمک ،فلفل و زردچوبه                                           به مقدار لازم
  • چوب دارچین و گلاب و عرق هل                              به مقدار لازم
  • شکر                                                                  3 قاشق غذاخوری ( همونطور که گفتیم میزان شکر دست خودتونه)
  • آبلیمو                                                                 یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه                                                           یک قاشق مرباخوری (بیشتر هم میتونین بریزن)
  • کره                                                                   ۵۰ گرم
خورش به آلو
خوراک به آلو ملس

نحوه پخت غذای خورش به آلو ملس:

ابتدا پیازهای نگینی خرد شده رو با روغن داخل تابه به قدری تفت میدیم که تغییر رنگ بده و بعد گوشت و استوان رو بهش اضافه و عمل تفت دادن رو ادامه میدیدم.

زردچوبه و بخشی از فلفل مون رو هم اضافه و بعد از چچند بار هم زدن اب جوش و سپس چوب دارچین رو هم اضافه میکنیم و درب تابه رو میذاریم تا گوشت با ادویه های که زدیم بهش قشنگ مغز پخت بشه.

میوه به را برداشته و بعد از گرفتن پوست، آن را برش های بزرگ زده و با کره تفت میدهیم. آلوهای خیس داده شده و زعفران دم کرده را نیز به آن افزوده تا بعد از چند تفت رنگ، بو و مزه مواد با همدیگه ترکیب بشن.

گلاب و شکر (به میزان دلخواهی شکر باز هم اشاره میکنیم) رو هم اضافه میکنیم به تابه و تفت میدیم. نکته مهم اینجا اینکه که نباید بذاریم مواد خشک بشن.

مواد ترکیب شده رو به تابه اول مون که گوشت بود به همراه عرق هل اضافه می کنیم. در صورتی که نیاز دیدین میتونین گلاب و تیکه دوم دارچین و نمک هم اضافه کنید. بعد از گذشت چند دقیقه که آلو و به پخته شد مزه غذا رو تست میکنیم. در صورت صلاحدید خودتون به خورشت به آلو مون میتونین باز هم شکر و رب و ابلیمو هم اضافه کنید تا مزه دلخواه تون به دست بیاد.

بعد از اماده شدن غذا اونو سرو کنین برای خودتون و مهمان های عزیزتون.

خورش به آلو
خورش به آلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا